Mot nya utmaningar!

Som alla säkert vet som känner mig eller följer mig så älskar jag mitt jobb på gymmet! Det är en sån himla härlig stämning och så inspirerande och motiverande att få jobba i en sådan härlig miljö.
Jag får nöjet att träffa träningsglada människor varje dag och som också kämpar mot sina egna mål. Man lär känna vissa mer än andra och det är bara ett sånt otroligt givande och ROLIGT jobb!

Nu har jag fått möjligheten att ta ett steg framåt och utvecklas genom att ta mig an en ny tjänst – från receptionist till receptionsansvarig! 🙂 Fortfarande inom härliga World Class men på en ny anläggning – Nybroplan som också är vårt huvudkontor och största center! Jag börjar där från och med 12 maj och det ska bli så himla kul och spännande! Samtidigt kommer jag sakna kollegor och medlemmar på Slussen där jag jobbat nu i över ett halvår och lärt känna. Men jag får göra besök där ändå ibland för att hälsa på och träna 🙂

Jag är sjukt taggad och jag ser fram emot att bli en del av Team Nybroplan! 🙂
Och jag ser fram emot att ha mer träningstid där för det finns grejer som den älskade Trappmaskinen! Sumorep! Crossfit-bur! Och ett sånt där rep man kan fästa runt midjan och springa i för motstånd! 😀 Massa bra cardio-alternativ!

Ni vet vart ni ska vända er om ni vill testa eller byta gym! 🙂

 

World Class Nybroplan

large_image_156gym large_image_149 large_image_150

large_image_350 large_image_152 large_image_154 large_image_155
omkl