Nya tag…

image

Mitt sockerberoende och sug har tagits till en ny nivå som skrämmer mig den senaste månaden. Jag är sugen på allt precis hela tiden så jag blir helt utmattad. Så trött på det.

I helgen bestämde jag mig efter att min kära Mr D bankat lite vett och naken sanning i mig. Det får vara nog nu… jag orkar inte kämpa mer om jag inte gör det till 100 % eller faktiskt är nöjd och trivs med mig själv. Jag är inte där idag och jag vet preciiis vart jag vill vara och hur jag kommer må när jag väl är där.

Jag tar till något drastiskt nu. Inget socker what so ever, inte ens frukt. Inget som kan reta upp det där suget kommer att slinka in i min mun nu på en hel månad. Är det någon som är med mig? Jag vet att Hannah är, du underbara! Det här kommer bli så jobbigt, som en avvärjning men det räcker nu. Det är nog med ursäkter och tänja på gränser som jag ändå vet inte är bra för mig.

Så here we go! 🙂 Lunchen idag var så sjukt god, varför har jag inte matlåda oftare? Ändring på det med! Jag har ätit samma ikväll… skiter i om jag får nån typ av skörbjugg haha Nu kommer jag äta det jag tycker om och blir mätt på… blir det enformigt så blir det.  Under en kortare tid som en månad har det ingen betydelse 🙂

Lets do this… Hardcore! 😉