Nya snabba skor!

image

Stort tack till bra hjälp och service idag i Asics-butiken på Hamngatan. Jag gjorde ett nytt test då det var ett år sen sist där vi kollade hur min nedsättning och belastning av foten är 🙂 Jag har en tendens att vika in foten lite grann… alltså att den behöver stöd till att rätas upp i medtrampet och på så sätt är det en sko med pronationstöd jag behöver. Jag har tidigare haft GT2000 så dom vet jag funkar men nu blev det en Gel-Kayano 19! Såååå himla sköna! Känns som att ha foten i ett lyxigt stadigt litet paket 🙂

image

Testade att träna med dom nu i eftermiddag.  Sprang 5km på bandet och gick backe. Har haft ont i min högra häl lite från och till men dom här skorna gjorde så det kändes betydligt bättre tom. Men vill inte köra för långa pass med belastning nu så det går över. Hoppas på det bästa. Skorna kändes iaf so far helt FAB! 🙂 ♡