Ny vecka!

Ny vecka hörrni och det innebär en massa kul träning, mys, kompishäng, löpning tillsammans med er, matlagning, jobb och konsert/spelning!

Mr D är fortfarande kvar här hos mig, så himla mysigt. Igår åt vi indiskt och såg på film. Vi vågade oss äntligen på att se skräckisen The Conjuring och fy fan! Vi hade svårt att andas båda två för det var så jobbigt att kolla. Men det bästa var ändå att vid ett tillfälle när D skrek rakt ut haha Alltså jag bara älskar den här killen, vi har så kul ihop i alla tänkbara situationer 🙂 Det kändes extra tungt att gå upp 04.50 imorse från en kramig och varm kille och veta att han åker senare idag.

Tisdag idag, vilket innebär BABY Runners Team! Ses vi?? Hoppas! 🙂 Idag får det nog bli ytterligare ett lager kläder mot i vanliga fall…. så kallt! Kläder efter väder 🙂

På mornarna när jag cyklar till jobbet så går det ingen nöd på mig trots minusgrader. Har en ny favoritmössa från Didriksons som är så fin och skön och en varm och skön vinterjacka!  Så skönt att slippa frysa, känns som jag skulle kunna åka till nordpolen och ändå hålla värmen! 🙂 Jackan heter Tilde Women’s Parka och finns på bl.a Inter Sport, den jag har är en stl 36 🙂

image