Ny väska!

Jag och Zelly hade en härlig dag på stan idag där vi åt lunch, var på bio och fikade efteråt. Vi har inte setts på ett tag och det är så skönt när man får ses och catch-up:a! Skönt med vänner som man alltid vet vart man har dom, även om man inte hörs varje dag <3

Lunchen blev en räksallad, till bion lite tranbär och bubbelvatten och till fikat efteråt lite youghurt med bär. Det går att sköta kosten även när man är ute på stan och flänger. Något som däremot blev väldigt impulsivt och oväntat var att jag köpte en ny väska! Vi båda strosar in på Åhlens och säger direkt att vi går bort och kollar väskorna…. KOLLAR väskor… jag ska inte köpa någon. Men när jag kommer till DKNY-avdelningen ser jag den… och jag blir kär. den är stor, rymlig, har flera praktiska fack/lager och jag älskar det gulliga tyget. Det är en weekendbag men jag tänker träningsbag! Perfekt med en ny snygg träningsväska till sommaren när jag kommer springa mellan gymmen… jag blir sjukt peppad av sånt, samma med nya skor eller träningskläder! Alla har vi våra knep. Jag köpte den… och jag längtar tills imorgon då jag ska ha den till både bygget och till kryssningen jag ska på till kvällen. Såååå nöjd… perfekta belöningen av skattepengarna jag fick in på kontot här om dagen!

image

Nu blir det sängen… upp kl 06.45 som vanligt för morgonpromenad med Patrik! Vi går runt Kungsholmen varje morgon, så himla härligt!