Ny utmaning – Tough Viking i vår

Jag har bestämt mig… jag ska anmäla mig till detta lopp nu när jag fått lön. Jag ville ju så gärna springa Tough Viking på Gärdet i somras men kände väl att det var lite över vad jag skulle klara av och ville vänta ett år. Och så dök detta upp som är på 5 km istället för 15 km så det känns som ett perfekt lopp att börja med när det kommer till så tuffa hinder. Känner mig sjukt taggad.

Blir ett perfekt mål att ha att träna inför till våren. Jag ska köra massor med intervaller, backe och styrketräning på överkropp. Bring it!

Någon mer som ska springa? Har jag kanske några kompisar som tänker i samma bana? Vore sjukt kul 🙂

toughviking5km

” Nu är det officiellt. Lördagen den 10 maj 2014 kör vi en kort stenhård Tough Viking i Hagaparken i Stockholm. Milt utryckt kommer de bli de galnaste 5 km ni någonsin sprungit. Fram till den 15 december har vi premiärrabatt och tar 650 kr per startplats, sen höjer vi priset. Hindren i detta lopp kommer också vara riktigt feta, men skilja sig i flera avseenden från hindren i det långa loppet den 30 aug. 2014. ”