NTC Tour Stockholm i Globen!

Vilken kväll igår, en sådan härlig stämning i hela Globen med massor av träningsglada människor!

Kvällen bjöd på en stor Nike-shop där jag köpte en till tröja som jag tidigare under dagen köpte kvällen till ära men med lite annan färg som jag älskar. Så kul när man hittar nått som passar!

Det hölls 4st träningspass på rad med lite paus emellan som alla gemensamt körde på det enorma golvet. Så häftigt att få dela sån glädje och träning i en arena.

 
image

image

image

image

image

image

Vi inledde med ett ”NTC GYM” som en cirkelträning på gymmet men utan vikter utan bara övningar där man använder kroppen. Det var riktigt jobbigt faktiskt.

Sen blev det ”Dance Fusion” med enklare och rolig dans – för första gången hängde jag typ med så jag tyckte det tom varlite roligt!

Sedan varvade vi ner lite gran med ”Urban Yoga” och jag känner mig som vanligt osmidigt som ett kylskåp. Men tjejen som höll i det var störtskön och jag hade faktiskt tom roligt! Sen såg det säkert allt annat än fagert ut men jag försökte så gott jag kunde J

Kvällen avslutades med ”NTC HIT” Hight Intensive Training… ja ni fattar – här tog man slut! Det var en jäkla fart med intervaller av olika övningar på 30sek och 10sek vila bara. Allt från armhävningar, squats, hopp och burpees. Skitkul!

Surprisen för kvällen var ett uppträdande av Petter och Lilla Namo!

Första gången för mig att gå på ett sådant här träningsevent då jag olyckligt nog missade SuperSaturday med Les Mills i höstas! Det var en väldigt inspirerande kväll och mycket glädje! Jag kommer dock vara mer förberedd på att bara gå för att ha kul än att få ut så mycket av träningen nästa gång för det är väldigt trångt och jag kunde inte alls pressa på eller ta ut svängarna som man gärna vill. Men det var en sjukt kul kväll! Avis på alla som går på Nike Blast nu idag och imorgon!

Och ett extra TACK till Ellinor som gjorde mig sällskap! Så himla glad att jag har någon att göra sånna här saker med! Härligt med en vän som delar så mycket av det jag själv gillar att göra!