NOBE på SATS Stadshagen

Igår blev det lite spontant bestämt att jag ska jobba idag 🙂 Jag tycker ju det är så kul att få komma ut och dema och träffa folk! Speciellt på gym eller mässor så jag passar på så fort jag får chansen 🙂

Så idag finns jag på SATS Stadshagen (10-15) och låter alla få smaka på NOBE (Aloe vera dryck) Dom är så sjukt goda! Perfekt som mellanmål. Den som är smaksatt med ”Golden Kiwi” är min favorit!

Varför man dricker den? För att den är så förbaskat god med dom små bitarna i, smaken är fantastisk, för att få i sig aloe vera (Bra för tarmarna framförallt) och för att det är ett bättre alternativ till juice, läsk och saft 🙂 Prova om ni inte redan gjort det! Finns på 7-Eleven, Pressbyrån, vissa caféer, ICA och Hemköp.

image

–          50 % aloe vera
–          Inga konserveringsmedel
–          Inga sötningsmedel
–          Smaksatt med naturliga aromer