Nervös inför Vårruset

Alltså det måste vara något fel på mig… jag och min prestationsångest och tävlingshysteri haha Nu är jag så sjukt nervös inför ikväll!
Jag har ju haft som mål att kunna springa på 24 min någonting men är glad om jag hamnar på 25 min. Nu går tankarna i hundra… jag är absolut ingen van löpare så jag kommer säkert sprinta på och ta ut mig för mycket i början så jag inte orkar med samma tempo hela vägen. Men det får bli som det blir 🙂

Sist jag sprang så fick jag tiden 34:50 min och då hade jag som mål att orka runt utan att gå… idag är jag ju ljusår framåt och det är jag så himla stolt över. Vad jag gjort det senaste halvåret är helt sjukt. Men allt går, bara man vill! 🙂

Lycka till alla som springer ikväll! Ser ni mig och har tid så kom fram så får ni en kram – för vi alla är jävligt duktiga och det ska firas!

Hej och Hå – vi syns i mål! 😉

 

20130527-171545.jpg