Nästa helg blir det Tough Viking

Alltså jag börjar bli nervös nu!
Imorgon ska vi på Öppet Hus med Obstacle Traning – jag och Ellinor. Nästa helg ska vi springa Tough Viking i Hagaparken. Det är jag, Ellinor och Nina som ska springa i lag – så sjukt kul! 🙂

Såg precis den här videon från Götebog förra helgen, vilken grej. Jag är livrädd samidigt som jag är sååå taggad! Var det någon som sprang i Göteborg? Hur var det? Jag har ju redan nu ganska klart för mig vad jag ska ha på mig iaf. Tights och undertröja som sitter som ett extraskinn, mina compression-strumpor för ett extra lager på vaderna och så blir det nog ett par handskar så jag kan ta mig över Monkey barsen lite enklare. Alltså jag är så sjukt spänd! Det man har på sig kan man ju i alla fall aldrig ha igen så jag får helt enkelt offra en outfit. Fy vad tjejigt det där lät! haha

Jag tror i alla fall att det kan vara bra att ha tränat en gång på lite hinder som vi ska göra imorgon. Så att man vet hur man ens ska möta ett hinder om man ska ta en arme eller ett ben först för att ens komma över – ja ni fattar haha Det här är ju något heeelt nytt för mig! 🙂  Är ni fler som ska springa nästa helg så kan jag tipsa om Obstacle Training imorgon på Bosön!

obstacletraining