Muskler som kikar fram…

Det är faktiskt riktigt kul nu när man börjar se vilka välsvarvade och fina ben man faktiskt har under allt flabb som varit innan. Ja sen har jag naturligtvis bättrat på dom ordentligt nu senaste halvåret och jag tänkte se lite vad som kan hända med dom på den här tiden fram till Midnattsloppet också så jag tog några bilder för att dokumentera dagsformen här om dan 🙂
image

Det är himla kul att ha muskler tycker jag, så länge det inte blir till överdrift. Men det där är ju helt klart en smaksak som med ALLT annat! Man ska träna och forma sin egen kropp efter hur man själv vill se ut och tycker är snyggt. Smaken är alltid som baken 😉

Patrik och jag var ute på en långpromenad i eftermiddags… han dokumentera hur otroligt graciös jag är haha Man måste ha kul också! 🙂

image

Dålig blogg idag, har mest flängt runt och bara ångat på. Men imorgon är det fredag och jag har en väldigt spännande jobbintervju som jag ska på. Ska bli väldigt kul och intressant! 🙂