Motivation

20130309-071928.jpg

Nu vill jag lyfta fram ännu en så fin sak som gjorde min dag igår. Jag är så otroligt lyckligt lottad att ha så fina människor runt omkring mig! <3 Lördag idag! Och jag står på löpbandet på gymmet för att det är så satans kallt ute. Dagarna nu består bara av träning... Lämnade gymmet kl 23 igår kväll och var här 06.30 idag. Men nu är det inte långt kvar och jag måste bara få säga att igår, fredag den 8 mars 2013 var en rejäl milstolpe för mig! Helt otroligt ska det bli när jag kan visa er vad jag åstadkommit närmare sommaren 🙂

Har sett fram emot denna ”sista” hårda och långa träningsdagen för idag får jag extra pepp och energi av två kära vänner som besöker mig på gymmet. Denise kommer och gör mig sällskap vid kl 10 och Ellinor vid 11.30… Det betyder världen just nu!

Det är ju final i Melodifestivalen ikväll oxå, jag tror inte så många kommer vara här på gymmet då så jag har planerat lite lördagsmys!!! Det blir nämligen Mello på högsta volym framför gåbandet 😀 Kommer inte sakna soffan alls 😉 Själv håller jag på grabbarna, Anton eller Robin!

Jag längtar tills jag får släppa in er på riktigt i min fantastiska resa! Nu är det bara ett par veckor kvar!!!

Trevlig helg allihopa!