Motivation till mig själv

Ikväll har jag kollat igenom en massa filmklipp. Ett par från finalen men också mina hemmavideos som jag gjorde varje vecka när jag kom hem från slottet fram till sista invägningen innan den stora finalen.  Jag tänkte faktiskt dela med mig av ett par till sånna här på bloggen inom kort. Speciellt nu när några nya lyckligt lottade och ovetande åker iväg om en vecka för samma äventyr! 😉 Jag vill hitta tillbaka till mitt driv jag hade då mitt uppe i allt 🙂

Det ger mig otroligt mycket pepp att se mig själv så fokuserad och glad. Nu ska jag sova och längtar till att få gå en långpromenad imorgon! Nu kör vi!

Kolla ett klipp på min entre på finalen här: http://youtu.be/MBIzH0u6GG4

image

En påminnelse till mig själv att jag KAN! Och kan jag så kan NI! 🙂 Fy fan, nu kör vi!

Imorgon drar jag en vinnare av tightsen också! ♥

Godnatt