Mötet med Avicii

Idag har jag fått träffa en idol! Det är alltid lika fashinerande… sist jag gjode det var väl sisådär 15år sen när jag var helt TOKIG (ingen överdrift) i Backstreet Boys. Jag gick på alla konserter, hade tapetserat rum med affischer och hängde utanför studion när de var här i Sverige och spelade in skivor. Det var en sådan kick och lycka, bara man fick se dem irl, kanske få ta ett kort ihop eller bara få ett leende och säga hej 🙂 Det var crazy…

Idag var det lite annorlunda… jag är 30 år och uppskattar musik på ett helt annat sätt. Och framförallt den istället för utseendet när det kommer till själva artisten 😉

Upplägget för timmen i studion med ca 10 st andra vinnare var att vi skulle få en rundvandring, träffa Avicii och han skulle berätta om vägen till en världskänd DJ, hur man etablerar sig som musiker utanför Sverige, och hur livet som världsartist på turné ser ut. (För att vara exakt) Sedan skulle det tas en gruppbild som sedan Avicii ska signera och skickas till oss som ett minne 🙂
Det började med en lång väntan och det bjöds på Burn, snittar och champagne och vi vinnare fick chansen att mingla lite med varandra. Efter det fick vi den guidade rundturen som var riktigt kul, studion var nybyggd och det var så snyggt och pampigt med allt – verkligen WOW! 🙂 Efter det blev det ytterligare lite väntan innan själva Avicii entrade köket varpå allt blev knäpptyst.. an sa typ Hej och inte så mkt mer, började signera tio skivor typ och efteråt klämde vi alla ihop oss längs med en vägg och tog en gruppbild. Allt var väl över på ca 3 min och man förstod det inte riktigt då självaste stjärnan bara går ut ur rummet utan att ens säga hejdå. Mycket märklig situation och vad hände med allt han skulle berätta? Som de flesta av oss sett fram emot att få höra 🙂

Självklart förstår jag att allt inte kan ske till punkt och pricka men med tanke på att vinnarna betalt resa till Sthlm själv, tagit ledigt från jobb och faktum är att det är en anordnad och planerad Meet & Greet hade man väl i alla fall tänkt sig lite mer än 3 min av självaste stjärnan. Flera ville ju ta en egen bild med honom t.ex… och vad hade det tagit, max 4 min om alla velat göra det lite snabbt. Men det kanske finns policy för sådan? Jag har no clue 🙂 Jag tyckte i alla fall det var en himla kul grej och jag fick turen att få stå bredvid honom på gruppfotot men jag hade ju givetvist velat berätta hur tacksam jag varit för hans musik… men det kanske folk tjatar om till honom dagarna i ända 🙂

Jag vill understyrka att jag absolut inte är missnöjd eller vill ”klaga” på något sätt, jag vill bara delge upplevelsen som den var och hur jag och några andra kände 🙂 Han är en grym DJ och sprutar låtar som ingen annan… ser fram emot många fler! Tack Metro för priset! 🙂
image
image

image