Morgonrunda på Djurgårn

image

Good morning everyone!
Har precis kommit hem från en underbar morgonpromenad runt Djurgårn 🙂 Idag fick jah sällskap av min vän Elaine och som alltid när vi ses går pratet non-stop så jag kom inte ens ihåg att ta bilder av den vackra soliga morgonen där ute! Hade så gärna velat dela med mig av den… istället får ni en tråkig bild på en nyvaken tjej som hade lite tråkigt i 1min innan Elaine mötte upp mig! Haha Så generöst av mig 😉

Nu blir det lite sen frukost i form av ägg! Sedan ladda om för BodyCombat kl 12 innan jobbet 🙂 Känns som jag har massor av energi kvar, dock vet jag ju att ikväll när jag skulle behöva den som mest så kommer allt att vara förbrukat :/ Men det är bara att köra på 🙂

Har ni något skoj på gång idag?
Helgen närmar sig… det känns kul! Imorgon ska jag ju få träffa Avicii, helt sjukt 🙂 Lyckades ordna med jobbet så jag kunde gå, guld värt!