Morgonrunda är harmoni

Sovmorgon? När vad är det 😉 Lite fick jag sov i alla fall.

Klockan ringde kl 07 i morse så det var bara att ta sig upp, ta på sig varma kläder och be sig ut. Men vart tog dom härliga plusgraderna vägen? 🙁

Jag gillar att gå på Djurgården så det blev en sån runda, den runt Kungsholmen känns rätt tråkig… undrar hur många varv jag gått den, lätt över 100 – minst! Men det är härligt att få gå i stan också tycker jag, strandvägen ut och sedan den fantastiska fina rundan ute på Djurgårn 🙂 Och idag gick det undan vill jag lova, kändes riktigt bra trots lite stela ben och rumpa från gårdagens backintervaller.

image

image
image

Nu är det matlåde-time och sedan börjar jag jobba vid 14. Skön onsdag! På fredag kommer Hannah till Sthlm och hon, jag och Karin ska ha tjejkväll – det längtar jag såååå mycket till! Sen på söndag är ju inspelningen av nya säsongen av Biggest Loser som vi ska på tillsammans. Kommer bli en kul vecka! 🙂