Mobillös

Jag skriver ut det här med så alla vet att jag är utan mobil nu till på lördag!

Jag var på väg till jobbet och gjorde ett så bra inlägg här, går och kollar ner i mobilen och ska publicera det när jag går genom spärrarna och dom slår igen precis över mina armar så jag tappar mobilen. Displayen går i tusen bitar 🙁  Jävla klant!!!!

Nu är den inlämnad på lagning och jag ska hämta den på lördag kl 11 igen, som ny förhoppningsvis. Men sånt här är ju inte gratis, det är det som stör mig mest. Onödigt, otajmat och allmänt störande.

Det som är lite skönt är att jag hela dagen imorgon ska njuta av att träna utan musik. Jag ska gå och springa i det härliga vädret och lyssna på naturen och bara njuta och låta tankarna få jobba. Ska försöka återskapa mitt inlägg sm jag skrev innan också… men ja det blir ju inte alls samma grej som att skriva något man känner för exakt i den stunden. Men det var ett viktigt inlägg så jag ska göra ett försök.

Blogga kommer jag i alla fall göra, trots att jag är utan mobil. Nu får jag ju chans att använda min digitalkamera och dokumentera mina äventyr 🙂

GLAD PÅSK! 🙂