Mitt nya mål

För att lyckas med träningen fungerar det bäst för mig att sätta upp delmål. Att hela tiden ha något att träna för och se fram emot.

Jag har ju nämnt lite lätt här att jag tänker lägga Juli månad med 100% fokus på träning och jag är så sjukt taggad… så taggad att jag började redan i fredags *ler*

Men för att ni ska få lite mer förståelse och följa med på min resa  nu under denna månad så vill jag för er och mig själv redogöra lite vad målet är 🙂

Jag ska ju springa Midnattsloppet och Tjejmilen, det är två mål som jag verkligen ser fram emot. Jag har sedan många år alltid önskat att kunna vara den tjejen som gillar att springa – idag är jag här! 🙂 Det i sig är helt fantastiskt kul. Men man nöjer sig ju inte där, här ska det slipas och förbättras på allt 😉 Men det är väl så, blir man någonsin nöjd? Huvudsaken är att man har en sund inställning till allt anser jag och inte sätter upp för stora eller orimliga mål så man tappar fokus och glädjen. Träningsglädje är något jag verkligen vill trycka på och lyfta fram 🙂

Så… första loppet  (Midnattsloppet) är den 17 augusti här i Stockholm så fram tills dess ska jag fokusera på att förbättra min styrka, främst i coremuskler och benen. Men sen vill jag också gå ner 4kg för att känna mig lite lättare. När en kropp som min är van att väga så himla mycket mer så är den hemsk på att väldigt lätt samla på sig kilon bara man slarvar lite grann, så det är en kamp varje dag. Men för att jag lättare ska hitta in i allt så går jag ALL IN nu. När jag väl gör det så kommer liksom allt på köpet… jag vill äta rätt, känna mig duktig, utvecklas i min träning och när man sen också orkar mer ger det en otrolig kick! Det gäller bara att bestämma sig.

Så nu kör vi! Det blir 5 veckor stenhårt och sedan 2 veckors finslipning innan loppet. Jag är så sjukt taggad! 🙂 Någon som kanske är med mig och tänkt göra något liknande under semestern? 😉

 

midnattsloppet-2013-stockholm