Min motivation och pepp på slottet

Innan jag åkte iväg på denna underbara resa till Ekolsunds slott, utan att veta hur länge jag skulle få stanna så gjorde mina vänner något helt fantastiskt för mig.

Jag fick en ljudfil mailad till mig dagarna innan jag skulle åka med order om att absolut inte lyssna förrän jag var på slottet. Jag la denna ljudfil i min mp3-spelare som var av stenålderns modell då vi inte fick ha tillgång till radio. Jag kunde alltså inte se vilken låt som spelades när jag bläddrade i spellistan så de första träningarna väntade jag med spänning på min överraskning.

Det andra träningspasset som vi hade själva på kvällen under dag två kom den. Jag reflekterade inte alls över att det var ”den” då det var min favoritlåt för stunden och introt var precis som vanligt – tills jag hör min vän Ninas röst! Känslan var obeskrivlig. Tårarna rent ut sagt bara sprutade. Den här låten var en stor anledning till min vilja och kämparglöd när det gjorde som ondast och jag tror ingen av mina vänner kan förstå hur mycket den faktiskt betyder för mig och vad den hade för betydelse för mig på plats. Många vet vilken kämpe jag är och hur jag ger allt i det jag tar mig för men jag behöver pepp, precis som vem som helst! Jag kanske tom behöver det mer, jag är ingen maskin som jag vid många tillfällen ger sken av att vara.

Jag har så fantastiskt fina vänner, och jag vill här säga TACK för att ni varit en del av min resa även om ni inte var med mig på plats. Ni betyder så otroligt mycket för mig!

Jag förde dagbok under min tid på slottet och jag kanske kommer dela med mig av några dagar framöver. Jag har många dagar när jag nämner denna låt. Vid en dag när jag bara ville ge upp för allt var så jobbigt, gjorde ont, tog emot och allt bara kändes för mycket lyssnade jag mig igenom ett helt kvällspass på löpbandet i 2 tim med låten på repeat! Jag hade aldrig klarat det annars. Det var inte på flera flera dagar jag kunde lyssna på den utan att gråta… och än idag kan jag allas fina ord utan till <3

TACK mina underbara vänner!