Min fredag

Det har varit en dag som gått i ett.

Började dagen med ett träningspass med Mårten på Nordic Wellness Hornstull. Vi körde cirkelträning med sjuk puls… jag tog ut mig så det liksom sänkte mig hela dagen istället för att det ger energi som det faktiskt oftast gör 🙂 Finns ett klipp på Instagram som jag la ut som Mårten filmade – ni hittar det HÄR. Jag körde denna cirkel 4 varv efter uppvärmning på crossen och sedan 30 min löpning på bandet efteråt.

cirkel5dec

Efter ett 1,5 tim-pass så bastade jag och faktiskt njöt av det. Det har jag nog inte riktigt gjort sedan jag var med i Biggest. Ni som kan lite och förstår invägningar när man tänker ett steg längre så bastade de flesta av oss innan finalen för att väga så lite som möjligt genom att tömma sista vätskan också. Det var en helvetesnatt i bastun in och ut och sedan dess har den gett mig lite av panik och mest jobbiga känslor. Det förklarar mina ynka 64kg på vågen. När jag väl stod i inspelning efter att ha fått ätit och druckit vägde jag 70kg. (Nej vågen är alltså inte riktig som vi står på på scenen, varken i final eller på slottet) Som tur var gjorde vi så så vi hade energi till att spela in. Sen var det givetvis så att vi själva valde hur långt vi ville ta tävlingen – men som ni vet ville jag vinna så jag gjorde ALLT jag kunde inför invägningen. Men ja, bastun idag var så avslappnande och skön… det här vädret gör mig så frusen så att få gå in och svettas och bara nollställa tankarna var så himla nice.

Sen har det varit jobb och efter jobbet mötte jag upp fina Ellinor och käkade en sallad på Kungshallarna innan vi gick på bio. Vi såg nya Hunger Games och den var riktigt spännande och bra. Har ni sett första måste ni se den! 😉

Nu blir det sängen för mig och 8 tim sömn innan jobbet imorgon. I need it! Sömn är framförallt väldigt viktigt för viktnedgång i kombination med mat, träning och återhämtning!