Min fina bror

Att få prata med min bror var helt obeskrivligt skönt. Vi hade ju ingen kontakt alls med någon när vi var på slottet…. ingen mobil, tv eller radio. Jag saknade vänner och familj otroligt mycket. Det man annars tar för givet fick en väldigt stor betydelse och det var bra att få sig en tankeställare.

Jimmy har alltid varit en stor inspiration för mig. Han har själv varit överviktig men tog tag i det för några år sedan och började springa och äta bättre. Jag har alltid beundrat det, att han klarat av det på egen hand och varit så duktig. Han är så fin.

Samtidigt har detta varit jobbigt, när jag själv inte klarat av att göra detsamma. Allt ifrån när släkten träffats och alla är så imponerade av hur smal han är och så kollar man på mig och jag är kvar i samma fatsuit. Samtidigt som jag är så himla glad för hans skull så blev jag ledsen, arg och besviken på sig själv att jag inte kunnat göra samma sak. Även om man såklart aldrig ska jämföra sig med andra.

Jimmy har alltid varit väldigt stöttande och peppar så mycket han kan. Att få ringa just honom var bara det enda rätta… jag vet att han förstod vad jag gick igenom och att han kunde framföra allt till mamma, pappa och alla min vänner sen 🙂 Det gav mig en sån otrolig energiboost! Jag kan säga att det var avgörande för denna vecka och att det kom i precis rätt tidpunkt när allt kändes som tyngst för mig… bästa som kunde hända!

Brorsan – du är bäst!

Jimmy

Bilden är från i vintras när jag och brorsan var i Thailand tillsammans 🙂 Julafton, Koh Tao.

20130512-000240.jpg

20130512-000247.jpg

20130512-000418.jpg