Milen i Hemlingbyspåret

Eftermiddagspasset idag blev ute i Hemlingby 🙂 D körde 10 vändor i backen och fys i utegymmet och jag sprang milen. Det är alltid lite spännande att springa i spår man aldrig varit i och herregud för detta! Jag är inte van att springa i terräng med uppförsbackar, stenar och rötter så jag tog slut efter 5km nen kämpade mig igenom hela spåret på 59 min. Var så trött så jag var illamående efteråt och vår promenad hem kändes som ytterligare en mil fast den är 3 km. Haha

image

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Sthlm. Imorgon ska jag på Annica Bottnes bröllop, har bara varit på ett bröllop tidigare så det ska bli så kul. Annars blir helgen fylld av träning och på söndag ska jag på Sthlm 10s (rugbyturnering) och heja på mitt lag Attila! Jag spelar tyvärr inte denna säsong då det är så mycket annat som tar min tid. Men jag siktar på att vara med nästa år! Det är ju så grymt kul!

Hoppas alla får en härlig helg!