Med risk för att bli tjatig…

… men gud vad jag älskar mina onsdagskvällar!

Det var lite tungt idag för jag har gått två långa promenader under dagen så benen kändes lite sega… men jag vet att bara jag tar mig till gymmet så blir allt så jävla bra. Dubbelpassen på onsdagar är helt grymma… Bodypump följt av Bodycombat med grymma Annica Bottne.

Jag har sagt det förut men säger det igen – Vill ni prova ett grymt kul pass med masssssor av energi kom till SATS St Eriksbron på onsdagar kl 19.00 och kör Bodycombat med oss! Världens roligaste träning och man är helt dyngsur efteråt och endorfinerna blandat med tröttheten är oslagbart. Ni vet när man känner att man kan klara av precis vad som helst? Grymt! 🙂 Ni har hela sommaren på er – KOM! Men boka i tid för passet är väldigt populärt… jag bokar exempelvis redan idag för dom nya passen som släpps två veckor framåt för att alltid veta att jag får plats 🙂

Har ni inte SATS-kort så ring dom och säg att ni vill prova! Jag tycker tom det är värt att betala en gång för att prova på om det är så! 🙂 Tror det kostar 150kr.

Idag var vi osäkra på om ACn ens fungerade för det var så sjuuukt varmt i salen! Jag tror det har och göra med dom grymma passen som varit innan också men det var verkligen en bastu. Och jag tror jag tog rekord i svettningar IGEN… det liksom bara rinner. I sista låten när det är armhävningar som ”avrundning” har jag som en stor pöl på både matta och golv.

Vi alla var så slut.. så vi gjorde en liten rolig bild av det som Annica tog. TACK för idag alla som var där och gav grym energi! 🙂 Sånt här gör mig glad… TRÄNINGSGLÄDJE på hög nivå! 🙂 Jag vill aldrig sluta!

image

image

 

Såhär glad var jag innan när jag begav mig till gymmet… jag såg väldigt annorlunda ut när jag kom hem 😉 haha