Mårtens föreläsning på The Academy i Bromma

Åh vilken härlig kväll/eftermiddag.

Så kul att få hänga lite med Hristos och Sarah också som var där (Från årets Biggest) och träffa några följare och läsare 🙂 Alltså jag glömmer verkligen vad jag gjort och gått igenom ibland och hur ni andra ser på det. Det var väldigt nyttigt och helt rätt i tiden att gå på något sånt här just idag. Det ger mig så mycket att lyssna på Mårten, han har bara ett sätt som gör att jag tänker klart. Jag får tillbaka så mycket känslor som jag gått igenom och jag känner en otrolig tacksamhet för att han är den han är och att han fortfarande bryr sig om mig. Vi ska träna i veckan.

Nu kan jag ju inte lägga upp alla bilder som jag vill då Hristos och Sarah inte får synas än, men dom får komma upp senare 🙂

Tack för en grym föreläsning till Mårten – tänkvärt dom alltid och mycket kräver repetition i våra hjärnor! 😉

 
image
image
image