Mårten föreläser på Cision

Idag var Mårten och föreläste på mitt förra jobb – Cision. Jag passade på att åka dit och vara med och lyssna och inspireras som han alldtid lyckas med gång på gång och så självklart träffa många av mina gamla fina kollegor! Så himla roligt! Jag saknar både dom och jobbet väldigt mycket, Cision är ett otroligt bra företag – verkligen en arbetsplats jag skulle rekommendera alla att jobba på!

Det som alltid varit väldigt viktigt på Cision är faktiskt prioriteten av hälsa och personalens friskvård. Det uppmanas verkligen till träning och dom flesta är väldigt aktiva och tränar på lunchen. det är en otroligt fin stämning och jag tror det ger väldigt mycket till personalen att känna ett stöd och pepp till att leva hälsosamt och ta en paus för att träna och ladda om. Och som Alexander Mason sa idag – sedan personalen kommit igång extra med träningen har det också gått bättre med resultaten! Fantastiskt det där 🙂

Men nu till Mårten. Han höll sin inspirerande föreläsning om Balans, Resultat och Kapacitet. Jag har honom så otroligt mycket att tacka när det kommer det mentala och den förändring jag gjort där. Han inspirerar mig på nya sätt varje gång, får mig att tänka annorlunda och på nya saker. Han är så otroligt kunnig och framförallt förstående. Han dömer ingen och har en sån stor kunskap om så mycket.

image

 
image

image

image

Så glad att jag fick komma och delta idag, det gav mig väldigt mycket. Och imorgon kl 8 har jag och Mårten ett träningspass ihop på Nordic Wellness Hornstull som är bokat sen tidigare… bra sätt att välkomna helgen på! 🙂

Tack alla för idag! Cision, Mårten och Malin! 🙂