Lyckan i förändringen

Kom av en händelse in på Biggest Losers Facebook-sida idag och scrollade ner bland inläggen som publicerades i takt med när tv-programmen sändes i våras. Det väcks så mycket känslor, gamla känslor som sitter så djupt.

En av dom är när jag ser denna bild… just exakt dom orden valde jag själv att säga i en radiosnutt för reklamen till programmet i Mix Megapol. Det diskuterades mycket om programmet att överviktiga inte kunde hitta kärleken osv… det handlade inte om det. Det handlar om att hitta kärleken till sig själv i första hand, och det jobbar jag fortfarande på. Jag är inte där helt än men så mycket bättre än innan.

innanbiggest

Jag är så otroligt tacksam för vart jag är idag. Vad jag åstadkommit, vilka dörrar jag öppnat och vilka härliga människor jag träffat. Och det är ju speciellt en som jag tänker på nu… han som bara var ”rätt” direkt, som tog mig på en första dejt som sedan varade i 3 dygn, som alltid får mig att le, känna mig omtyckt, som ger mig pirr i magen och som håller min hand på stan och pussar på mig.

För många är det en självklarhet att ha fått uppleva, men för mig är det första gången. Det har i så många år varit en dröm och som idag är verklighet. När han tar min hand i sin blir jag alldeles varm inombords – varje gång! Och han har ingen aning. Han gör det oftast med ett litet leende på läpparna också vilket är så underbart. Jag vill liksom aldrig att han ska släppa den.

Han skäms inte för mig, det känns tvärt om. Han presenterar mig för alla han känner och han gör det med en värme och trygghet. Innan har det alltid varit så att jag varit den som man bara hängt med hemma när det passar, sällan ute. Bara som att få gå på bio ihop, skratta, skoja, pussas, sitta nära, hålla i handen är så känsloladdat för mig så ibland undrar jag om någon ens kan förstå hur jag känner mig.

Att få säga dom tre magiska orden, som jag aldrig sagt till en kille någonsin har han också fått mig att uppleva. Jag minns första gången som igår, hur klumpigt men charmigt det blev när vi inte visste hur vi skulle uttrycka oss. Det känns som jag vill säga det varje gång flera gånger om dagen men samtidigt är det så värdefullt för mig att jag inte vill nöta ut det på något sätt, jag är rädd att det ska försvinna – så löjligt – men varje gång han säger det eller skriver det gör mitt hjärta ett extra skutt 🙂

Nu blev det här lite av en kärleksförklaring till han med stort H, men så får det bli 🙂 Tänk vad livet kan ta för vändning när man nästintill gett upp. Jag är så  tacksam att ha en så fin kille som ger mig så mycket kärlek. Det absolut bästa som hänt mig