Löpträning i grupp

VårRuset närmar sig och jag försöker komma igång med min löpning, det är riktigt kul nu när man orkar. Idag så provade jag för första gången att hänga med och springa i grupp – det var sååå kul! Jag har alltid varit orolig och nojat att man inte ska hinna med eller inte ha tillräckligt tempo osv. men det gick faktiskt jättebra. Vi tog det lugnt så alla kände sig bekväma och lunkade på i ett ”prattempo” och vad är inte trevligare än att få till träning och umgänge på samma gång? 🙂

Det var TeamStockholm VårRuset som anordnar dessa små löpträningar och jag är så glad att jag fick tips av Malin att haka på. Vi var fem springsugna tjejer och så var även Ninjan med! Superkul verkligen. Tiden bara flög förbi och vi sprang nästan 1mil runt Årstaviken! 🙂 Tack tjejer och Mårten för en superkul träning!

IMG_4178 IMG_4186 IMG_4184

IMG_4192

Efter löpningen så hängde jag på Mårten och Malin till gymmet och körde lite styrka. Gud, det var jobbigare än vad tre varv runt Årstaviken skulle varit! haha Men det är riktigt skönt att få ta i och ta ut sig lite grann också! jag vill ju bli bättre på armhävningar, så nu jävlar! Idag gjorde jag 10st på fötterna… inte mycket för världen men för mig är det en stor grej att ens kunna göra dom på fötter och inte knäna!

En väldigt mysig dag med mycket tid ute i det underbara vädret! Gick en promenad runt Kungsholmen som uppvärning innan jag mötte upp de andra för löpningen så idag har jag fått till riktigt bra träning. Och igår gjorde jag nästan 5tim med två promenader! På dagen mötte jag upp Ellinor och vi tog en rejäl runda i solen som blev i drygt 3tim! Så härligt att få gå med en kompis och prata av sig och skratta och samtidigt röra på sig. det är en stor skillnad nu mot förr… när jag träffar mina vänner försöker jag oftast göra det i samband med någon typ av aktivitet om man kan 🙂 Två flugor i en smäll liksom…

Vi får väl se om jag hinner klämma in en kvällspromenad också…. 😉