En liten påminnelse till mig själv

Jag har varit såååå trött idag. När klockan ringde i morse tänkte jag bara NEJ, jag somnade ju nyss?! Men det var bara att pallra sig upp och in i duschen, efter det så känns det ju i alla fall lite bättre 🙂 Jobbet gick kanon och det var en riktigt rolig dag på gymmet, kollegorna är verkligen guld, vi har så roligt tillsammans!

Men sömnen kom ikapp mig på eftermiddagen så jag åkte raka vägen hem när jag slutat på gymmet för att vila lite och för första gången på jag vet inte hur länge så tog jag en powernap mitt på dagen. Hallelulja, gud så underbart skönt det var! Men jag lyckas alltid få som en tryckande huvudvärk efter, någon som har samma problem? Nu har det dock släppt ungefär 20 min efteråt som tur är. Så konstigt?!

Rotade lite i mina lådor idag för jag skulle hitta ett underställ jag tänkte prova att ha på mig när vi springer med B.A.B.Y Runners Team ikväll. Vi ska prova springa 7 km tillsammans runt Riddarfjärden och det ska bli superkul! Bara i gemenskap i ett lugnt tempo för att alla ska få känna på distansen, kommer gå galant!
I alla fall… när jag rotar i lådorna efter understället som jag inte använt på ett år så hittar jag ett par leggings från Ginatricot… mina gamla som jag lyckats undgå att slänga. Jag tar upp dom och dom är enorma så jag kollar storleken…. XXL! Alltså det är galet… man glömmer så fort. Idag köper jag samma leggings i stl M! Det ger mig lite perspektiv på vad jag faktiskt åstadkommit. *klapp på axeln* Även tanken och känslan av att 7 km i löparskorna idag känns lätt som en plätt från att jag för 1,5år sen tyckte det var jobbigt att bara värma upp på Rugbyträningen när vi skulle springa två varv runt planen och jag genade så fort jag fick chansen och var helt slut när jag var klar!

Jag har verkligen förändrat mitt liv och min kropp och därmed min hälsa. Det är fantastiskt. Jag är övertygad om att jag sparat flera år på min livslängd det senaste året.