Lanseringen av löpgruppen ”B.A.B.Y. Runners Team Stockholm”

coacher

 Foto: Felicia Margineanu Photography

Nu lanserar vi löpgruppen ”B.A.B.Y. Runners Team Stockholm” med ett härligt boot camp i Rålambshovsparken tisdagen 12 november kl. 17.30.

Det är Johanna Zackrisson och Emma Eklund som ansvarar för Stockholms regionen och håller i premiären. Tjejerna garanterar en svettig träningstimme och massor med skratt, endorfiner och en fin goodiebag att ta med dig hem!

Hashtag för eventet: #babyrunnersteam

Vi bjuder på mellanmålsbarer från Reztart och funktionell dryck från Vitamin Well Sverige som återhämtning på plats.

Kom ombytt och i tid!

Väl mött!

Johanna & Emma
Joina vår Facebook-grupp!! 🙂 Där kan du även läsa lite mer om vårt team – hoppas du vill vara med! 🙂  https://www.facebook.com/groups/babyrunnersteam/

B.A.B.Y. Runners Team är en amatörgrupp som erbjuder gratis löpträning och coaching en gång i veckan för tjejer. Här har du också möjligheten att utveckla ditt eget ledarskap på egen initiativförmåga 

Löpning är en populär träningsform som växer så det knakar och vi vill skapa en rikstäckande community för tjejer som vill komma igång med sin löpning. Tjejer runt om i landet som vill en ny gemenskap och motiveras att träna i grupp med andra. Att träna i grupp är både roligare och säkrare då novembermörkret faller på.

Under våren 2014 kommer B.A.B.Y. att arrangera stadskampen tillsammans med Vår Ruset och vi erbjuder gemenskap, rörelseglädje, pepp och coaching inför de stundande 18 loppen.