Längtan och målet till att kunna springa

Så himla skönt att äntligen få vara ledig några dagar… begav mig ut på en lååångpromenad imorse som var riktigt frisk och skön.
image

 

 

Nu har jag städat, diskat och kollat ett avsnitt av Biggest som går i repris på TV4. Det var ett avsnitt igår som verkligen betyder mycket, speciellt nu såhär ett år senare och se vad jag ville och hur mycket jag ville det och som gjort att jag idag är DÄR. Jag springer. Vann en tävling där priset var att få skypa med någon man saknat och jag ringde hem till brorsan.

skypemedbrorsan

Klicka på bilden för att komma till filmklippet.

Brorsan har alltid varit en inspiration för mig. Han har också varit överviktig och tog tag i det själv och gick ner massor för några år sedan. Han springer väldigt mycket och det är ju som alla vet vid det här laget något jag också velat kunna göra. Och här är jag idag, har sprungit Midnattsloppet under 50min, Tjejemilen, ska springa ToughViking i vår och funderar på Halvmaran. Vilken grej!

Vill tacka brorsan för att han stöttat mig. Är det någon som vet hur det är så är det ju just han 🙂