Laddar för Tjejmilen

Idag efter jobbet var jag bort till Östermalms IP och hämtade ut min nummerlapp till Tjejmilen imorgon 🙂 Det känns väldigt spännande men jag har tränat dåligt i veckan och inte fått till den löpning som var tänkt. Vi får se om jag kanske kan ha ”vilat mig i form” då haha

image

image

image

image

Hur som så är jag sjukt taggad!
Skulle varit med i Nyhetsmorgon imorn men dom hörde av sig i eftermiddags och sa att det inte hanns med för Lundbergs-händelsen skulle ta mycket av tiden under morgondagens sändning. Synd. Men TV4 kommer göra ett reportage på plats som jag ska vara med på… har dock ingen aning när det kommer att sändas sen 🙂 Får återkomma om det.

Ikväll tar vi det bara lugnt… vi kollar fotbollen och har laddat med lite kolhydrater extra under dan. Det kan vara värt att trycka på – kom ihåg att ni får energi av det ni stoppar i er dagen innan, inte samma dag!

Vi får se om jag lyckas ta personbästa igen. Tiden att slå från Midnattsloppet är 49:37 min 🙂 Jag startar i startgrupp 2 kl 13:05.

Lycka till allihop som ska springa imorgon! Ser ni mig så kom gärna fram och säg Hej! 🙂