Kvällstur med solnedgång

Jag storstädade, diskade och tvättade under eftermiddagen… välbehövligt kan jag tala om. När man tränar så mycket så kommer liksom allt sånt där i sista hand och det har sett ut som kaos här hemma vilket gör att jag knappt fungerar. Jag är en person som vill ha ordning och reda… så idag fixade jag till allt, rensade bland alla träningskläder, gjorde matlådor och har fått ordning på det mesta. Grymt skönt.

Så avslutade jag dagen med en löprunda ikväll vid kl 21. Så himla härlig sommarkväll. Jag sprang ner till Kungsholmstrand och såg hur solen gick ner och borta vid Hornsbergs strand satt alla och grillade i solnedgången och det doftade sådär ljuvligt! Målet var att springa milen under timmen i ett behagligt tempo och det gick ju galant… på ganska exakt 56min sprang jag.
image

image

image

Nu kommer jag sova gott… och imorgon klockan 8 ska jag ut och springa med Mårten! Vårat första löppass ihop bara han och jag, ska bli skitkul! Jag hoppas han inte kör slut på mig 😉 Förhoppningsvis får jag ta del av lite löpteknik! 🙂

Jag lägger ju en lite högre växel nu i hela juli… kommer att springa så mycket jag orkar, köra bodycombat och sen styrketräna. Jag tror det kommer bli grymt. Sen i midsommar när jag festade till det på både mat och dryck så har min kropp lagt på sig ett par kilon. Det är hemskt hur den gör det så enkelt. Det där kom man lätt undan med förr när man åt mängder av mat normalt men nu så sväller man upp så lätt 🙁 Det känns riktigt jobbigt ibland. Men nu har jag juli på mig att bli starkare och lite lättare till Midnattsloppet den 17 augusti 🙂 Ska försöka att inte stressa…. när man gjort allt i sån jävla fart innan med Biggest så fastnar man vid samma tanke ofta… man vill gärna att allt ska vara klart på en vecka eller två. Men det funkar inte riktigt så nu. Det träningsläget jag var i under den tiden var helt galet, att jag hade psyket för det är fortfarande svårt att fatta.

Jo en grej… någon som har tips om vad man kan lyssna på när man springer??? Nån podcast? Bra housemusik? Hårdrock? Ge mig era bäst tips ni som springer mycket! För just nu har jag sån uttjatad spellista på Spotify så jag tycker det blir mer tråkigt än peppande 🙁