Kvällsträning ensam på gymmet

Ikväll så laddade jag för att träna lite efter stängning. Jag hade inte kört något idag och tänkte gå lite backe på bandet 1 tim innan jag cyklade hem för att få upp puls och svettas lite. Men när jag gick där nästan ensam (hade en hotellgäst bakom mig på ett annat gåband) så kände jag för att öka på passet lite så efter 30 min började jag köra intervaller på bandet… 7% lutning och hastighet 12 i 15 min. 45 sek löpning och 45 min gång varvat hela tiden. Riktigt skönt.

När jag var klar var jag helt ensam och blev sååå sugen på att köra marklyft så så fick det bli. Sådan lyxig känsla att vara helt själv på ett gym. Gjorde i ordning 20 kg-stången med 10 kg på varje sida för att värma upp med 40 kg. Sen gick jag på 60 kg och sedan 80 kg. Men inte var jag klar där… blev så sjukt sugen på att bara testa om jag kunde ta en på 100 kg. Och det gjorde jag! Så jag var tvungen att dokumentera det ett par ggr tills det blev okej. Ni kan se filmen på min Instagram HÄR.

marklyftinsta

Nu är jag hemma och ska i säng… får vi se hur min kära rygg och rumpa mår imorgon.

Jag är ledig fredag och lördag nu – så skönt! Ska träna en massa och bara pyssla hemma och om mig själv! Men jag ska också hinna med att gå på Les Mills kvartalet för Bodypump på lördag på SATS Regeringsgatan och sen blir det Party med Ellinor och Karin – vi ska nämligen på LIGHTS i Tele 2 Arena och dansa tills mina ben inte bär mig mer! Tiesto och Nause är mina favoriter då jag med all säkerhet kommer försvinna iväg till en annan planet när jag står där och dansar 🙂 House när den är som bäst!