Kom och säg Hej ikväll på Midnattsloppet!

Ikväll smäller det – ska bli så himla kul! 🙂
Känns alltid så speciellt när man sett fram emot något under en längre tid och så plötsligt så är dagen här – iiih!

Jag ska iväg och hämta ut min t-shirt nu när dom öppnar, inte hunnit i veckan när jag varit i Gävle 🙂 Ska lägga upp en bild på min outfit för ikväll sen också när jag bestämt mig för hur jag ska se ut, så skulle ni se mig får ni skrika eller Heja! Jag kommer behöva all pepp jag kan få 🙂

Vitamin Well samarbetar med Midnattsloppet och jag gillar ju verkligen deras Stevia-drycker som jag dricker ofta. Det är ett bra sätt för mig att dämpa sötsuget när det kommer och sen samtidigt superbra att jag får i sig vitaminer! Hur som så kommer jag att hänga i deras tält inne på Zinken innan loppet och jag kommer vara där från kl 21. Så är ni där tidigare – kom förbi och säg Hej! Alltid kul att träffa nya träningsglada människor… så kan vi byta lite pepp och inspiration innan loppet 🙂

See you!

vitaminwellmidnattsloppet