Kilon vs. Centimeter

I kvällens avsnitt fick vi göra en liten rolig tävling där vi skulle gissa vad vi alla har gått ner i midjemått. Vi blir så troligt fokuserade på vad vi går ner i kilo varje vecka så man blir blind. Och man ser inte den förändringen som blir när man ser sig själv i spegeln varje dag. Men just här i vecka fem var det för första gången jag faktiskt såg en skillnad och det var när jag ställde mig i profil i spegeln jag såg det. Just att magen började bli mindre. Framifrån sätt såg jag likadan ut i formen, men jag kunde se att benen blev smalare 🙂

Att jag och Christian båda hade gått ner hela 17 cm i midjan var helt galet! När Tanja sa att jag hade 100 cm i midjemått fick jag värsta chocken. Som jag sa så blev min första tanke att jag började bli ”normal” i storleken och kunde köpa ett vanligt skärp i en butik. Vilken lyckokänsla bara det. Den här grejen betydde så otroligt mycket för oss, att få lite perspektiv på var vi faktiskt åstadkommer med vår träning. Det gav en liten lyckokick till alla av oss! Otroligt uppskattat!

Jag minns hur glad jag var, och att jag för första gången på en evighet kunde känna att jag närmade mig en storlek i kroppen som inte längre var gigantisk.

20130513-154633.jpg

20130513-155144.jpg

20130513-154750.jpg

 

20130513-155154.jpg