Killer Week

Andra veckan i Biggest är även kallad ”Killer week”. Det är då man verkligen får bita ihop och kämpa ännu mer och visa att viljan finns där. Första veckan gör man oftast en jättebra siffra när man kör All in och chockar kroppen och vätskan släpper, nästan alltid gör man en betydligt mindre siffra andra veckan om man tagit ut sig i första. Jag minns att jag var så otroligt taggad men nervös, jag ville snitta på 3 kg/veckan. Det är ett högt och tufft mål men med min vinnarskalle så visste jag att det i alla fall skulle vara möjligt, och då ville jag klara det.

Dagens tävling medförde ju ett väldigt speciellt pris och vi i det svarta laget reagerade otroligt starkt på detta. Över 6 kg extra viktavdrag i vecka två är helt galet mycket! Nästan ett extra kilo per person! Och vet ni hur mycket man måste träna och förbränna för att gå ner 1 kg? Det finns en uträkning på att man ungefär ska gå minus med 7000 kcal för att droppa ett ynka kilo! Att veta att alla i vårt lag maxat första veckan och gjort så grymma siffror nu i vecka två ska behöva slå ur ett underläge som inte ens är rättvist enligt mig är en otrolig påfrestning psykiskt. Man vill göra allt, man vill inte åka hem… Som vi kämpade denna vecka har jag nog aldrig sett någonsin i mitt liv. Vi peppade och stöttade varann till max, drog upp varann ur sängarna på morgonen, och stannade på gymmet till sent på kvällen.

Det hade varit en enorm skillnad om det varit 2 kg det röda laget fått till sin fördel, men 6 kg? Kom igen! Det är nästan så man ger upp… ni såg ju Simons reaktion. Det här är en del i resan som inte har och göra med den fysiska smärtan man utsätter sig för utan hur mycket man VILL, hur mycket man är beredd på att kämpa för sig själv och sitt lag. Att slå från underläge är aldrig kul, det krävs ett psyke för det.

Jag är så grymt stolt över alla i det svarta laget som slet som djur vecka två, alla eloge till er! Vi gjorde det grymt, som alltid. Viljan, den viktigaste biten i denna resa.

Hur tror ni det kommer att gå på invägningen imorgon? Har vi någon chans att ta in 6 kg denna vecka efter vår succe i första?

Invagning2