Kärleken

Tänk vad härligt kärlek känns. Jag hade ingen aning innan.

För för första gången är jag riktigt kär, och känslan av att veta att det är besvarat är helt fantastiskt. Jag har alltid tänkt att jag har mycket kvar att uppleva men att det skulle kännas såhär hade jag ingen aning om. Över förväntan. Magiskt.

Mr D kom till mig igår. Han hade suttit hos tatueraren i Gävle hela dagen så jag var osäker på om han skulle hinna hit och se matchen med mig och hade ställt mig in på att så kunde bli fallet, att jag skulle se den själv och vi kunde ses senare i veckan. Men så kom han ändå för att han stressat hem packat i panik och ändå hunnit med tåget (Med en bultande arm – ni förstår att humöret inte var på topp ;)) – för min skull. Gulle! Det satte ju i sin tur fart på mig som inte ens hade hunnit duschat efter löpträningen och inte hade någon mat hemma. Så fort som tusan blev det en dusch, ner till ICA, och förbereda allt så vi skulle hinna. Han kom innanför dörren precis vid avspark och jag hade gjort i ordning middagen 🙂 Så det blev bra ändå och jättemysigt. Sen att matchen gick som den gjorde är en annan historia men våra vrål vid 2-1 målet kom och när D bara flyger upp ur soffan är fan det bästa på hela kvällen haha Så himla laddad stämning. Men sen krossades ju den glädjen ett par minuter senare när vi släpper in 2-2. Men vi hade kul ändå… som jag skrivit så många gånger förr älskar jag att vi har så roligt ihop. Vi skrattar säkert 70% av tiden vi är tillsammans 🙂

Idag är han iväg till sin familj och ska umgås och hjälpa till där ett par dagar. Jag jobbar ju ändå så vi ses på fredag igen 🙂 Det är bara så fascinerande att någon kan ge en så mycket energi, känslor, pepp, livsglädje av att bara spendera ett halvt dygn ihop. Han är fin, han är det bästa jag har. Han får mig till en bra människa och tar fram mina bra sidor och han bjuder alltid på alla hans fina. Underbara människa.

Att ge sig själv till någon annan som jag gjort nu är läskigt, men samtidigt det bästa jag gjort. Han vet allt om mig och jag berättar allt. Ibland onödiga överflödiga saker men jag vill dela med mig av ALLT. Vi är som bästa kompisar också 🙂 Sen läser han mig som en öppen bok dock haha Så att undanhålla eller ljuga om något kommer aldrig ens gå… det har fallerat från dag 1! Skönt det med.

image