Karin Fernström

Jag tänkte lyfta fram de andra deltagarna här på min lilla blogg – för jag tycker så mycket om dom! 🙂  Vem trodde att man skulle träffa vänner för livet genom Biggest Loser? Inte jag. Jag tänkte och hoppades att jag skulle träffa någon eller ett par som man i alla fall trivdes lite extra med och kunde hänga tillsammans men – åh vilken överraskning det blev. Jag är så glad att jag fått lära känna alla dessa underbara personer!

Karin åkte ju hem i förra veckan och hon var min rumskompis på slottet. Vi kom bra överens direkt kände jag, så att vi fick dela rum var rena drömmen 🙂 Karin har ett så himla stort hjärta och är så klok och verkligen en tjej med huvudet på skaft. Otroligt intellektuell och står för det hon tycker och tänker! Jag minns våra kvällar när vi låg och pratade… men så var vi så slut efter all träning så vi lixom somnade mitt i meningar haha

Hon gav verkligen allt på slottet, och när hon satte den galna sidan till på träningarna fanns det inget som stoppade henne. Jag tyckte givetvis det var otroligt tråkigt att hon fick åka hem så tidigt men jag visste att hon hade bestämt sig, för den där förändringen och jag hade gott hopp om att hon skulle klara sig bra hemma. Hon är fantastisk!

karin

Vi båda bor i Stockholm så nu när hela tävlingen är över så har vi börjat umgås mycket och det är superkul. Karin är en supergo tjej som liksom jag, vuxit något otroligt med den här resan. Jag är så stolt över henne!

Följ Karin på hennes blogg!

Kärlek till dig gumman! <3