Känslofylld eftermiddag

Vilken dag det blev. Det var så otroligt kul att få träffa Mia som är ny producent för årets Biggest och så Micke och Fredrik (kamera och ljud) som var med från dag ett förra säsongen när jag spelade in. Jävla härliga snubbar, så kul att få hänga lite igen! 🙂

Det är så sällan jag tar mig tiden och tänker tillbaka på allt, men det är vid sådana här tillfällen och intervjuer som jag verkligen bli påmind vilken resa jag faktiskt gjort. Jag var så nervös för hela filmgrejen, det var ju så länge sen… men den föll sig ganska naturligt när vi väl satte igång 🙂 Vi filmade när jag jobbade och tränade och sen gjordes en intervju. Hur Biggest påverkat mitt liv, hur det ser ut idag och vad som är annorlunda…. och det kan jag tala om är precis ALLT.

Det blev väldigt känslomässigt mot slutet och både jag och Mia fällde tårar. Men det är ju tårar av lycka och det är en fin känsla. Tänk att jag idag, är rent lycklig, mår bra, är hälsosam, känner mig ”normal”, jobbar inom träning, har en aktiv och sund vardag och har hittat kärleken både till mig själv och träffat den finaste killen i världen. Ja, ibland får jag nästan nypa mig själv i armen om jag ser till hur jag lever idag jämfört med ett år sedan. Och det är inte det att jag haft det jobbigt eller svårt… utan bara hur saker känns, hur jag mår, och hur jag väljer att leva mitt liv. Hur hade mitt liv sett ut om jag inte fått chansen med Biggest? Hade jag levt kvar i samma gamla destruktiva mönster och behandlat min kropp som en sopsäck? Jag blir rädd för den tanken… och så otroligt tacksam över vart jag är idag. Stolt blir jag rent ut sagt. Jag sa till Mia idag att jag inte vet om jag hade klarat av det utan Biggest… men hon sa det så bra – att det hade jag visst gjort för jag gör det nu. nu när allt är över håller jag det, lever vidare i mitt nya liv, kämpar men får det att funka. Och det är sant – jag klarar det.

image

Vi får se om och vart detta kommer att sändas. Antingen i reklamsyfte eller eventuellt som en trailer inför nya programmet. Time will tell och jag kommer inte veta före någon annan än er… det är så TV funkar. 🙂

Tack till World Class och min kära kollega Linda som ställde upp och var med under filmningen. Det betyder jättemycket att jag fått dela med mig av mitt liv och den arbetsplats som gör min vardag till att funka så bra som den gör. Ni är bäst!
Och tack till Mia, Micke och Fredrik för att ni är så fantastiska!

Tog tyvärr inga bilder under inspelningen men kände mig så lycklig och tog denna i personalrummet innan jag cyklade hem. Under hittar ni hur jag sett ut de senaste 10 åren. Det ger lite perspektiv minst sagt.

 

image

 

Bilder från förr…

_DSC3534

 

msn Parken Zoo 2008 2 22558_330785622227_702157227_4602461_4084171_n

Emma i köket Emma005 Emma013