Känslan av att nå ett mål

När jag anmälde mig till Midnattsloppet igår kväll så infann sig den här härliga känslan, den som gör mig så sjukt taggad. Jag antar att jag bara kan få fram den genom att på nått sätt tävla – men jag älskar den. Känslan av att sätta upp ett mål, träna inför det, mot det för att sedan klara det måste vara det bästa som finns! 🙂 Det är i alla fall något som verkligen taggar mig! Jag är så sjukt pepp inför löpning nu, tyvärr suger det att jag fortfarande är sjuk och hela dagen igår lät som någon som druckit för mycket whiskey. Så högintensiv träning får jag vänta med… cyklar till jobbet känns tom ansträngande nu 🙁 Jag har vilat från normal träning i en veckan nu och jag får lite panik. Helgen bestod ju av en massa skidåkning vilket också är väldigt bra träning, men sådan träning man liksom inte tänker på för att man har så kul. Jag verkligen LÄNGTAR efter att få springa!

Ikväll är det ju B.A.B.Y Runners Team igen och vi har backintervaller på schemat igen. Jag är sååååå sur att jag inte kan vara med, det var så himla roligt sist! Att utöva sådan träning tillsammans med någon/några är det bästa jag vet! Man liksom pressar och peppar varandra på ett så härligt sätt. Om ni kan så kom hemskt gärna och var med! Alla kör utefter egen förmåga och det är ett utmärkt tillfälle att prova och testa sina egna gränser! 🙂 ALLA är varmt välkomna i vår gemenskap!
Vi samlas varje tisdag kl 17.30 vid Amfiteatern i Rålambshovsparken.

Har ni några mål i år? kanske inför våren eller sommaren?
Jag har Tough Viking (7km) i Hagaparken den 10 maj, Vårruset (5km) 27 maj, Midnattsloppet (10km) 16 augusti som jag är anmäld till. Sen så ska jag anmäla mig till Tjejmilen (10km) och sen det roligaste av allt – Toughest (8km) i Köpenhamn med brorsan i september! Vårt första lopp ihop! Hoppas även få med mig Mr D på denna hinderbana 🙂

Nu kör vi! 2014 – löpningens år! Tänk att det blivit en löpare av mig som var mitt stora mål… fantastiskt.

Motivation-Monday-March-4