Kändes bra idag

Jag har haft en så sjukt tung vecka med träningen… ni vet när en minut känns som 1 timme. Det är hemskt… men idag lossnade det och det var så grymt skönt! Jag gick ner till gymmet och bestämde mig att köra 1,5tim förbränning… började på crosstrainern och körde tungt från början och kollade på Amazing race som sändes på TVn – vilket sjukt kul program och vilken utmanande tävling! 1 timme liksom nästan flög förbi och det kändes bra att köra tungt. Ville ha lite variation så hoppade sen över till löpbandet och sprang 5km, jag hade turen att det var dubbelavsnitt av Amazing race så jag fick kolla på det under hela passet… förutom de sista 2 kilometrarna så då ökade jag farten. Riktigt grymt pass!

image

Och en sak ska jag säga – blir det en ny version av svenska Amazing Race (det har tydligen varit ett svenskt innan som jag totalt missat) så är jag den första att söka! Vore så sjukt kul! 🙂 Dock vägrar Daniel teama med mig för han tror vi skulle göra slut direkt – kan stämma! haha Vi båda är väldigt tävlingsinriktade och envisa.. blir nog för mkt vilja från båda håll där 🙂 Vore i alla fall en sjukt kul grej att få göra! 🙂

Nu ska jag iväg och möta upp en massa tjejer för en inspirerande dag ute på Skepparholmen med föreläsningar, yoga och spa med The B.A.B.Y Network! Ska bli så kul! 🙂

skepparholmenpool