Jag väljer att leva

Gooood morgon allihopa!

Fredag – gud så skönt.

Igår blev det mycket träning. 2tim på morgonen och 2tim på kvällen vilket resulterade i att jag somnade på soffan när jag väl kom hem rätt sent.

Morgonträningen blev med bästa Mårten. Vi körde cirkelträning först och sen så sprang jag på bandet, riktigt skönt.

image

image

Sen på kvällen blev det ännu ett dubbelpass med Annica Bottne då hon hade SH’BAM och Bodycombat ute i Sumpan 🙂 Jag tycker om att dansa när jag går ut och så men dansklasser suger jag på haha Jag känner mig stel som ett kylskåp och så ser man Annica som står där uppe som Beyonce! haha Sååå när det var dags för Bodycombat kunde jag liksom slappna av och bara njuta 😉 Det var så kul när Annica t.o.m kommenterade det från scen – mitt rätta element. ÄLSKAR combat!

image

Efter passet så tog jag en sväng med bilen och bara åkte runt. Det är något jag verkligen saknar när jag inte har bil – att bara kunna ge sig ut och åka, rensa tankarna och lyssna på bra musik. Det ger en sån avkoppling för mig. Visst kan jag göra det genom att ge mig ut och springa med musik i öronen men det blir inte riktigt på samma sätt som känslan av att köra. Jag tänker rätt mycket nu, på hösten och på min framtid och hur allt kommer att gå framöver. Det känns riktigt bra men det är tufft, som jag nämnt innan en kamp varje dag om alla dessa rätta val jag ska göra med framförallt maten. Jag önskar många gånger att jag kunde se mat som endast en energikälla. Att liksom bara behöva äta det för att orka med och för att jag ska… inte för att jag älskar all mat och vill ha mer hela tiden. Jag hoppas det ger med sig.

Jag fick en kommentar om detta just igår vilket är så lägligt. Där jag fick frågan om jag är rädd att falla tillbaka i allt och gå upp i vikt. Och det ska jag tala om att det går inte en dag utan att jag tänker den tanken. Den skrämmer livet ur mig. Jag är väldigt rädd för det. Men samtidigt har jag lärt mig så otroligt mycket sen i höstas och vilket jobb jag gjort – jag skulle aldrig vilja kasta bort det. vad som än händer och hur dåligt jag än mår så NEJ. Jag gör aldrig mer om den här resan. Det har varit så jävla jobbigt rent ut sagt på alla plan så jag pallar inte att göra det igen… och det är det som gör att jag ofta håller fokus. Jag värdesätter det så otroligt mycket. Men det kommer vara jobbigt och tufft… det har det varit enda sen finalen var klar när min ”tävling” tog slut och jag skulle på riktigt göra allt för min egen skull. Där har mitt problem alltid legat – att se att jag är värd något bra, att tycka om mig själv, att välja rätt saker för att jag ska MÅ bra. Men jag har kommit en sån otroligt bra bit på vägen – och jag kommer ALDRIG att ge upp!

Så nu startar vi denna fredag och låt oss njuta av den och välja alla de rätta sakerna för att vi ska må bra, för att våra kroppar ska må bra och INTE för att vår hjärna ska få en quickfix eller ett rus. För det är inte värt det när ångesten kryper sig på direkt efter.

Kärlek från mig
image