Julkänslan är annorlunda i år

Hur har ni det med julkänslan? Jag har ingen alls… jag tänker på det nu i dagarna på jobbet när man önskar folk God jul och det känns inte alls så mysigt som det brukar när det är snö och mysig stämning. Idag regnar det i Stockholm och det är mörklt och ruggigt… usch. Jag har heller inte köpt några julklappar än.. eller jo en men det gör mig stressad. Det ska fixas i helgen – tillsammans med en miljon andra människor 😉

När jag tänker på allt det så känns det rätt neutralt… jag längtar alltid efter att få åka hem till Eskilstuna över julen och mysa med familjen, träffa vänner osv men just i år är det en sak som förhöjer den känslan. Jag blir så glad och varm bara jag tänker på det… att D vill fira julen ihop med mig och min familj. Jag kommer för första gången inte åka dit själv utan i sällskap av mannen i mitt liv. Det går inte ens att beskriva den känslan mer än att det gör mig så himla lycklig och glad. Att sen får en så härlig reaktion från min familj när jag berättar att han kommer med gör mig ännu mer lycklig, dom tycker så mycket om honom. Min pappa blev typ mer glad att D skulle komma än jag själv haha Ja ni förstår ju… karlarna har boundat och det lär bli rematch i Yatzyn 😉

Julklappar vad är det? Jag har redan allt jag kan önska mig känner jag.

 

IMG_6087[1]