Jobb jobb jobb

Jag jobbade idag för 9e dagen i rad och det känns verkligen i kroppen. Jag skulle ju haft gårdagen (söndag) ledig men jag hoppade in några timmar på dagen för att hjälpa en kollega och idag har jag jobba dubbelt. Det är ett krux att få ihop ekonomin och allt man vill göra och ibland känner jag att jag måste ta allt.

Det är superroliga jobb både mitt heltid på World Class och Vitamin Well är fantastiskt att ha som extra men kroppen tycker inte det är lika kul ala gånger 🙂 Men det är bara att bita ihop nu för efter torsdag är jag ledig fre-sön och åker till Gävle och min älskling. Sen är det nån vecka kvar till jul bara när jag är ledig nästan en vecka 🙂 Gäller att blicka framåt ♡

Ikväll var i alla fall en superkul stund hos Nordic Wellness i Hammarby sjöstad när jag jobbade för WV 🙂 Så himla skönt gäng där och skön stämning.

image

image

Nu blir det bums i säng för att få 5.5 tim sömn. Imorgon är det B.A.B.Y Runners Team igen också, ses vi? 🙂 Kl 17.30-18.30 Rålambshovsparken/Amfiteatern. Alla är varmt välkomna, det blir intervaller och styrka 🙂

Kram och Godnatt