Jag ska bli gruppinstruktör!

image

Pirr i magen! Imorgon börjar det 🙂
Jag trodde aldrig för ett års sen att jag skulle bli instruktör… tänk vad livet kan ändras!

Jag är väldigt nervös men samtidigt laddad och förväntansfull! 🙂 Just BodyCombat är ju min all time favorite gruppklass så därför var det ett självklart val av just den utbildningen och sen har jag alltid gillat BodyPump så det kommer jag gå utbildning i nästan månad! Perfekt med ett pass mer kondition och ett för styrka… bra att hålla igång sin egen träning med också 🙂

Jag går min utbildningar via Les Mills 🙂 Känns tryggt och bra då det är så stort och bra omtalat 🙂

Idag har jag hunnit med massor innan jobbet också. Hämtat ut ett paket med massa nya träningskläder, intervjuats och fotats av härliga Anna Flemmert  från Aftonbladet (kommer en artikel om ca 2 veckor) och så hann jag med ett pass BodyCombat på SATS Odenplan med Nicoleta och Isa som jag saknat sen dubbelpassen på onsdagkvällarna 🙂 Superkul!

Nu blir det work work work sen hem och sova och ladda batterierna för imorgon 😀

image