”Jag går ut och köttar som vanligt”

Alltså ibland tycker jag tom att jag själv är lite rolig haha Inför tävlingen, jag och mina kommentarer. Jag är så sjukt fokuserad.

Kvällens avsnitt var bra tycker jag, vad tyckte ni?

Men alltså killarna om tröjorna…. snacka om att vi hade noll energi sista veckan. Bråka om färger på tröjorna? Haha Gud så vi skrattade efteråt! men det blev ju bra till slut… jag hade liksom inga problem att få ta den rosa 😉 Yey!

Sen fick ni ju se NakenSimon som han från och med nu officiellt kallas! haha Så jävla roligt! 🙂 Vågat – eloge till dig Humle!

20130526-184647.jpg

Till tävlingen då… riktigt rolig tävling och det var så himla jämt!! Hade inte Simon tagit det med den biten hade jag vunnit. Jag var så nära och var tvungen att kolla efteråt om den lille träbiten räckt, och det gjorde den. Men såhär i efterhand kan jag säga att jag är Glad att jag inte vann. Jag vet ärligt talat inte om jag hade klarat av att sitta på den enda rösten i en eliminering. Usch, jag minns att jag tyckte synd om Simon. Många tävlingar upplevde man lite så… en vinst som kändes som ett ”straff” på något sätt. Men det hör ju till spelet! 🙂 Jag tyckte jag gav grabbarna en bra match!

Imorgon kommer det bli ett jävla avsnitt, på alla sätt åt alla håll.. sista invägningen på slottet. My god.

20130526-184635.jpg 20130526-182823.jpg