Jag är i final!

Lyckan var total, och jag levererade som aldrig förr! 1a igen… det är egentligen helt ofattbart som tjej att göra det. Men skam den som ger sig, jäklar vad jag körde på! Tanken att jag till finalen från början hade ett mål att väga 80kg och redan innan jul väga under det var stort. Men då sätter jag nya mål… och som jag sa – nu gäller det bara att vinna! Det är mitt mål!
Efter denna härliga sista invägning så åkte jag till Thailand med min bror och en gammal kollega över jul och nyår… det var fantas

tiskt! Det finns lite viedos därifrån också som jag tänkte lägga upp sen…. om ni tyckte det var kul med den förra jag la upp? 🙂

Nästa vecka är finalen… iiii jag är så spänd för er skull och min egen! Jag längtar till att se hur allt blev! 🙂

Ikväll är jag på sommarfest med mitt jobb, så jag förberedde detta inlägg tidigare idag. Det har varit väldigt mycket senaste veckorna som jag nämnt lite fint innan och allt har och göra med att det varit mycket för mig, både privat och med jobb och det höll inte riktigt. Så i förra veckan sa jag upp mig… för att jag måste avsluta denna resa jag har påbörjat och återfå kontrollen och fokuset för att finna balansen jag behöver. Det är superläskigt att slänga sig ut i ingenstans och vem vet vart detta kommer ta mig? Men det känns helt rätt och jag ser fram emot att fokusera på mig själv ett tag nu för att sen ta mig an någon ny utmaning när jag är redo.

Är det något jag lärt mig under denna resa så är det att jag måste prioritera mig själv. Det är så mycket att ta in och en enorm omställning i livet och det gäller att ta tag i det direkt när man känner att man tappar kontrollen. Så nu gör jag det, och det känns bra. Jag är tokladdad. Det kommer bli mycket träning framöver och en härlig sommar.

Vi hörs med imorgon!
Tack alla fantastiska som lämnar så fina kommentarer, blir lika glad och peppad varje gång!