Jag är en vinnare!

Så nära det var! 😉 Men jag är så himla nöjd och glad över min prestation, jag satsade allt jag hade för att vinna men det räckte inte riktigt ända fram. Men där och då så spelade det faktiskt ingen roll, hur stor tävlingsmänniska jag än är så kände jag på riktigt att jag redan hade vunnit. Vilken fantastisk prestation. Jag slog tom Ralphs procent som vann förra året… bara det är helt ofattbart enligt mig själv och det trodde jag aldrig var möjligt när jag satt på bussen ut till Ekolsunds slott med 14 främlingar i oktober. Men den största vinsten är min hälsa och att jag äntligen är glad och får låta min utsida spegla min insida <3

Jag är även rekordhållare för kvinnor i Svenska Biggest Loser. Så stolt!

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt och stöttat mig på denna otroliga resa. Min familj, mina underbara vänner, Jennifer vår deltagareansvarig, alla underbara deltagare, dom i produktionen som trodde på mig och ville ha med mig i programmet, Tanja och så mitt stora stöd Mårten som funnits vid min sida hela tiden och som hjälpt mig upp när jag inte orkat. Evigt tacksam för denna möjlighet och att jag fått chansen att förändra mitt liv på det här sättet!

Nu ska jag äntligen dela med mig av lite mer bilder och låta er följa med på min fortsatta resa – för det här är bara början! Nu börjar ett nytt kapitel i min fina oskrivna bok. Jag längtar att få fylla den med skratt, träning, lycka och framgång!

Glöm inte att klicka in på www.expressen.se och vidare in på TV höst upp till höger. Kl 22:15 är jag och Simon med i direktsändning 🙂

Kärlek från mig!

entre3 BL20.mov.Still020 trio Viktresultat procent VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100 VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100 VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100 VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

foreeferbiggest