It’s official! Jag är med i Biggest Loser Sverige 2013

Många har spekulerat och undrat vad det är för något jag har sysslat med det senaste halvåret och idag kan jag äntligen berätta det för er!

I somras på semestern i augusti så skickade jag in en ansökan till Biggest Loser i hopp om att komma med. Allt gick väldigt fort och den 1 oktober så åkte vi – 14 helt fantastiska människor till Ekolsunds slott 🙂

De senaste halvåret har varit otroligt jobbigt men samtidigt den bästa tiden i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag fått chansen att förändra mitt liv och fått träffa så otroligt fina människor på vägen. Jag ska berätta allt för er senare!

Jag kommer att ta med er på en otrolig resa här parallellt med programmet som startar den 8e april!
Det kommer att sändas måndagar och tisdagar kl 21.00 på Sjuan i 10 veckor.

Ni kan även följa och stötta mig via min Facebook-sida! 🙂 BiggestLoserEmma 

 

Biggest Loser Sverige 2013

Biggest Loser Sverige 2013

Biggest Loser Emma

Biggest Loser Emma Eklund