Intervju i radio P4 Sörmland

Nu börjar det pirra lite i magen och nerverna börjar kännas, på måndag drar allt igång och nu under veckan har det varit livligt med debatter, blogginlägg och en massa annat 🙂

Idag blev jag kontaktad av Pia på radio P4 Sörmland som undrade om jag ville vara med och prata lite om mitt deltagande i Biggest Loser, självklart tänkte jag! Jag kommer ju ifrån Eskilstuna och har familjen kvar där och väldigt många vänner och det är ju fortfarande ”hem” för mig även om Stockholm är mitt nya hem 🙂

Jag var lite nervös först men sen när det väl var dags så släppte det. Jag brinner verkligen för det här känner jag och det är med en sån otrolig glädje man vill berätta för hela världen vad man varit med om! 🙂 Nu får jag ju inte berätta för mycket, och det är jag också lite nervös för, att jag ska försäga sig 😉 Men det gick bra… man får säkert lite bättre kläm på sånt här framöver! 🙂

Här kan ni lyssna på den lilla pratstunden vi hade! 🙂 Jag kommer in efter 20min och 30sek!